1 Haziran 2008 Pazar

Erkekleri büyüleyen koku

Erkekleri büyüleyen koku


Feromon adlı maddeyi menopoz sonrasında kullanan kadınların da karşı cinsi etkileyebildikleri belirlendi.
Ankara - İngiliz New Scientist dergisinde yayınlanacak, Amerikan Harvard Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmanın sonuçlarına göre, Winnifred Cutler isimli bir biyolog tarafından geliştirilen ve bileşimi devlet sırrı gibi saklanan feromonlu koku kullanan kadınlara erkeklerin “hayır” diyemeyeceği belirtiliyor.

Çocuk doğurma yaşını geçen 44 kadının yer aldığı araştırmada, deneklerin yarısının kullandıkları parfüme feromon maddesi, diğer yarısının parfümüne ise plasebo karıştırıldı. Kadınlar 6 hafta boyunca cinsel faaliyetleri hakkında günlük tuttular. Feromon kullananların yüzde 41’i partnerleriyle cinsel faaliyetlerinde artış olduğunu belirtirken, plasebo kullanan grubun sadece yüzde 14’ü benzer bir durum olduğunu bildirdi. Kokuyu geliştiren Cutler, patent hakkı sağlayıncaya kadar kimyasal maddenin bileşimini gizli tutacağını belirtiyor.


UYARI:Bu sayfadaki metin sadece bilgilendirme içindir. Hiçbir zaman kendikendine tanı ve tedavi amacını taşımaz. Herhangibir sağlık probleminiz varsa mutlaka Doktorunuza danışmanız gereklidir.

6 yorum:

izdelava strani dedi ki...

excellent

chat dedi ki...

tşkl yorumlarınıziçin

oktay dedi ki...

Gabile Mobil Giris Gabile Mobil mobil sohbet Sitesinin Size Sunmuş olduğu Avantajlar Nelerdir? Gabile mobil sohbet sitesinde gayet düzeyli ve hürmetli tek ortamda, özgürce mobil sohbet olanağı bulabilirsiniz. Bütün kullanıcılardan ricamız, kalifiye tek mobil sohbet ortamının en ehemmiyetli özelliği olan başka kişileri inancına, diline, dinine, cinsiyetine göre yargılamadan, Gabile Mobile Giris insana insan bulunduğu yerine kıymet veren tek anlayışla kendilerine yakışan şeklinde mobil sohbet ve sohbet etmeleridir.

asa dedi ki...

Gabile Giris Sohbet sohbet ücretsiz adresimize tıklayın. Açılan sayfada üst bölümde tespit edilen chat girişi penceresi bölümüne, chat odalarında kullanmak yerine Nick/Rumuz seçerek sohbete bağlan düğmesine medya ve gabile chat sitesine sağlamak yapın. Mobil uygulamamızı indirerek veyahut Türkçe mIRC chat programımımızı bilgisayarınıza indirerek de Gabile Giris chat sitesine sağlamak yapabilirsiniz. Bu verileri vermemizin sebebi kimi kullanıcılarımız doğrulusunda suallen gabile sitesi açık mı? kapalı mı? sebep kapandı ? ne vakit açılacak?

hasmet dedi ki...

Sohbet Siteleri Sağlamak yaptığınız kategorinin özelliklerine göre sohbetlerinize başlamış kendinize yeni dostlar bulabiliyorsunuz. Yaptığımız işleri bölümlere ayırmamız ve değişik chat odaları oluşturmamızın emeli henüz kalifiye ve güvenilir chat hizmetlerini sunabilcek, bu hizmetleri geliştirebilmektir. Bundan sonra sohbet ücretsiz çağında yaşamaktayız ve sohbet ücretsiz bizlere birçok bölgede birçok basitlik sağlamaktadır.İnternet insanların, birçok prosedür yaptığı, eğlendiği sanal tek Sohbet Siteleri ortamdır.

hasmet dedi ki...

Sohbet
Sohbet Odaları
Sohbet Siteleri
Chat Siteleri
Mobil Sohbet
Bedava Sohbet
Geveze Sohbet
Mynet Sohbet
Mobil Sohbet Siteleri
Mobil Chat
Chat Odaları
Parasız Sohbet Siteleri
Sohbet Sitesi
Chat
Kaliteli Sohbet
Seviyeli Sohbet